Communicatieadvies
Communicatie en marketing Breda
communicatie, marketing, Breda, website, brochure, communicatieadvies, webdesign
17274
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17274,bridge-core-2.3.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Communicatieadvies

STRATEGIE EN ADVIES

Vanuit jouw doelen en mijn inzichten, naar een passende oplossing.

Jouw vraag, mijn oplossing

Het promoten van jouw merk, de introductie van een nieuw product of het online zichtbaar maken van jouw bedrijf… Om de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste doelgroep over te brengen, is een plan nodig.

Nadat ik me heb verdiept in jou en jouw bedrijf en we je doelen helder hebben, kom ik met een helder plan. Geen dik rapport, maar een krachtig advies en helder stappenplan.

Flexibele inzet

Aan jou de keus welke delen van een project je wilt laten uitvoeren. Heb je al een goede eigen tekstschrijver in huis of al mooie foto’s voor de website? Prima. Dan maken we daar graag gebruik van. En anders regel ik het. Je kunt me daar inzetten waar ik echt tot nut kan zijn.

Advies op afstand

Soms komt alles tegelijk en heb je voor communicatie handjes tekort. Ik kan fungeren als communicatieadviseur op afstand. Zo versterk ik het team en de organisatie, zonder dat daar direct iemand vast voor wordt aangenomen. Ook als de afdeling tijdelijke versterking nodig heeft kan ik bijspringen. Dit kan al vanaf enkele uren per week.

MIJN WERK

Heb jij ook een helder advies nodig? Neem contact met me op!